دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بازگشت پرستاران انگلیسی به اعتصاب

اتحادیه پرستاران در انگلیس اعلام کرد دولت با پیشنهاد‌های آنان موافقت نکرد به همین علت دور جدید اعتصاب‌های خود را آغاز خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه پرستاران (RCN) اعلام کرد در پی رد پیشنهاد آنان از سوی دولت از حدود دو هفته آینده دور جدید اعتصاب‌های خود را از سر خواهند گرفت.

 

دولت با وعده بهبود نسبی شرایط کاری و دستمزد توانست چند هفته اعتصاب پرستاران را متوقف کند. این در حالی است که اعتصاب چهار روزه پزشکان تا فردا شنبه ادامه دارد.

 

گفته شده در پی اعتصاب پزشکان که بزرگترین اعتصاب آنان در تاریخ این کشور توصیف شده ۳۵۰ هزار عمل جراحی و وقت معاینه بیماران در این کشور لغو شده است.

 

این در حالی است که بنا بر اعلام سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس بیش از هفت میلیون بیمار از جمله بیماران سرطانی و کودکان بیمار در این کشور در صف انتظار آغاز درمانند.

 

پزشکان می‌گویند در پی بی توجهی‌های دولت به خواسته آنان در تامین کمبود‌های سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس که منجر به مرگ زود هنگام بیماران می‌شود و نیز نادیده گرفتن درخواست آنان در بهبود شرایط کاری و دستمزد، به ناچار به آخرین گزینه یعنی اعتصاب متوسل شده اند.

 

پزشکان می‌گویند بی توجهی دولت به کمبود‌ها در سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور موجب شده است هر ماه صد‌ها نفر در این کشور دچار مرگ زود هنگام شوند.

 

نشریه گاردین بهمن ماه نوشت: هر هفته پانصد بیمار به علت تاخیر در دریافت خدمات فوری در اوژانس بیمارستان‌های این کشور جان می‌بازند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر